Om je beter van dienst te zijn, maakt Agentschap Innoveren & Ondernemen gebruik van cookies.
Ik begrijp het

Corona

Dossier corona - inspiratie voor handelaars

Corona. Het treft de hele detailhandel en tal van sectoren erg hard. Het sluiten van winkels heeft een grote impact en zal nog lange tijd zijn sporen nalaten. 

Deze pagina wilt je inspireren om niet bij de pakken neer te zitten, maar de zaken aan te pakken.

Een aantal schrijvers van deze site kropen in hun pen om jou tips te geven over hoe je online je activiteiten kan verderzetten.

Strategie

Communicatie

Online verkoop

 

Maak werk van je online aanwezigheid

Is het dan toch minder druk dan gebruikelijk in je winkel? Gebruik dan de beschikbare tijd om werk te maken van je online aanwezigheid.

  • Bekijk wat je allemaal online kan doen via onze e-scan.
  • Leer bij van onze praktische tips, tools, thema-pagina’s en de video’s in je persoonlijk dashboard
  • Bekijk via de filmpjes hoe andere handelaars het aanpakken

getuigenissen
 

  • Gebruik de opnames en presentaties van de webinars van de actie Eerste Hulp bij Online verkoop en benut ook de gratis begeleiding via de Vlaio-partners NSZ en Unizo.

Tot slot

Dank aan ons schrijversteam voor hun hulp en snelle respons bij de uitwerking van dit dossier:  Kristof Nizet (Upwave), Cis Scherpereel (Mex United), Jente Kasprowski (Inventis), Greet Decocker (Safeshops.be), Frederik Vermeire (Wiseo), Nadja Desmet (Someflex), Frederik De Wachter (Ga Digitaal) en Lieven Van de Velde en het team van Sirius Legal.

Voor alle info m.b.t. verplichtingen van de overheid, steunmaatregelen en andere vragen voor ondernemers kan je terecht op de VLAIO-websiteOf WhatsApp of bel ons op 0800 20 555.

Succes!

En vergeet niet om waar mogelijk elkaar te steunen met lokale aankopen. #winkelhieren & #pintelieren !