Om je beter van dienst te zijn, maakt Agentschap Innoveren & Ondernemen gebruik van cookies.
Ik begrijp het

Wat als Jezus WIFI had? (Diksmuide)

Digitale marketing voor lokale ondernemers. Zin en onzin.
Een sessie voor ambitieuze ondernemers die met open vizier naar de toekomst durven kijken.

Iedereen kent het verhaal van die start-up die uitgroeide tot een wereldwijde organisatie met meer dan 1,2 miljard leden. En nee… Kerk-zaakvoerder Jezus was dan wel een ‘local hero’, toch had hij geen Facebook-account. Zijn twaalf ‘vertegenwoordigers’ evenmin.
De woorden ‘digitaal’ en ‘marketing’ moesten nog uitgevonden worden. Mond-aan-mond reclame was het enige communicatiemiddel. Van mens tot mens.
Is er zoveel veranderd? Nee. Ook jouw (potentiële) klant is een mens van vlees en bloed. Een consumens, die zich niet langer in een doelgroep laat stoppen, of herleid wil worden tot een IP-adres. De keuze voor jouw product, dienst of bedrijf is heel wat minder anoniem en rationeel dan je denkt. De persoonlijke aandacht die je hem schenkt speelt dan ook een belangrijke rol binnen zijn ‘customer journey’. Jouw klant wil door jou geïnformeerd, geïnspireerd, gecharmeerd en geïnviteerd worden. Dit noemen de experts van Mex United de 4G-aandacht. Dat doe je niet alleen in jouw handelszaak, showroom of bedrijf… maar ook daarbuiten. Jouw digitale aanwezigheid is een must. En dat gaat heus een pak verder dan een Facebookpagina…
Het advies van marketingstrateeg Kurt Ostyn? Kietel jouw klanten! Online en offline.
Hoe je dat doet? Dat leer je in deze actuasessie.

Wie?
Kurt Ostyn is samen met Cis Scherpereel oprichter van Mex United. Als marketingstrateeg binnen een pool van experts, begeleidt, inspireert en motiveert hij ambitieuze ondernemers, handelaars en beleidsmakers bij het nemen van marketingstrategische beslissingen. Ervaring, eenvoud en onafhankelijkheid staan hierbij centraal. Ook als gastspreker laat hij zijn publiek op een geanimeerde manier kennis maken met de vele kansen die de snel veranderende wereld biedt.

Wanneer?

  • woensdag 27 november
  • 19u15 : onthaal
  • 19u30 tot 21 uur : infosessie Wat als Jezus wifi had?
  • 21 uur : netwerkmoment met receptie met streekproducten.

Inschrijven?
De infosessie is gratis voor de ondernemers maar vooraf inschrijven is wel verplicht.
Dit kan bij dienst lokale economie Diksmuide via ilse.laverge@diksmuide.be of 051/793014

Inschrijven

Praktische informatie

  • Locatie Cultuurcentrum Kruispunt, Maria Doolaeghestraat 2b, Diksmuide
  • Datum 27 november 2019 om 19:15
  • Prijs €0
  • Organisator Diksmuide
  • Website organisator https://www.diksmuide.be
  • Onderwerp