Om je beter van dienst te zijn, maakt Agentschap Innoveren & Ondernemen gebruik van cookies.
Ik begrijp het

Voldoe jij aan de verwachtingen van de ideale webshop?

Op 7 november stellen we de resultaten voor van onze jaarlijkse BOSS-studie (Belgian Online Shopper Survey). Die peilt naar de online winkelgewoonten en verwachtingen van de Belgische consument. Welke producten/diensten koopt hij het meest online? Waar start hij zijn zoektocht? Wat zorgt ervoor dat hij een bepaald product net wel bij die ene webshop koopt of juist niet? Met andere woorden: wat is en doet voor hem de ideale webshop? Het onafhankelijk onderzoeksbureau WHYFIVE gidst je door de resultaten van de studie.

En wist je dat de laadsnelheid van je webpagina's een grote impact heeft op de shopervaring van je bezoeker? Tim Terreur van Hosted Power legt je uit hoe dat komt, welke tools je kan gebruiken om die te meten én geeft je een hoop tips om de laadsnelheid te verbeteren.

Tenslotte leer je van Alma hoe gespreide betalingen jouw groei kunnen boosten. Want gespreide betalingen raken ingeburgerd in de gewoonten van de consument en hebben een impact op de conversie en gemiddelde grootte van de winkelmand. Aan de hand van praktische cases leer je waar je moet op letten bij de keuze van een oplossing voor gespreide betalingen en hoe je de impact ervan maximaliseert.

Schrijf je in en ontdek op 7 november niet alleen waar de ideale webshop aan moet voldoen, maar ook hoe je de shopervaring van je klanten kan verbeteren en sneller kan groeien.

Inschrijven

Praktische informatie

  • Locatie webinar
  • Datum 7 november 2023 om 15:30
  • Prijs €gratis
  • Organisator Safeshops.be
  • Website organisator https://www.safeshops.be/nl/
  • Onderwerp e-commerce / webshop / consument