Om je beter van dienst te zijn, maakt Agentschap Innoveren & Ondernemen gebruik van cookies.
Ik begrijp het

TikTok inzetten voor jouw bedrijf!

TikTok wordt steeds populairder. Meer dan de helft van de 16 tot 24-jarigen in Vlaanderen is een actieve gebruiker. Tijd dus om er ook met jouw organisatie of zaak mee te beginnen?

Nog niet helemaal mee? Geen probleem! We zetten je graag op weg en leren je tijdens deze workshop hoe je een eigen TikTok-bedrijfsaccount opzet en hoe je die professioneel inzet. Je zet stap voor stap je idee om in een scenario en een afgewerkt filmpje op TikTok.

Je krijgt tips over het formaat, de lengte en de opbouw van je TikTok-filmpje. Uiteraard krijg je in deze opleiding ook een pak creatieve en inspirerende voorbeelden te zien.
Ideaal om je TikTokaccount goed te kunnen lanceren!

Over de docent
Lobke Gielkens ging na haar studies journalistiek aan de Katholieke Hogeschool Mechelen aan de slag als hoofdredacteur bij ZAP magazine om een paar jaar later aan het hoofd te staan van het ledenmagazine bij Femma Wereldvrouwen. Ondertussen startte ze een eigen populaire familieblog inclusief Instagramaccount @mamalobke en rolde ze zonder het zelf te weten in het influencerswereldje. Vandaag werkt ze freelance als contentmaker, journalist, copywriter, smartphonefotograaf, podcastmaker en social media expert.

Inschrijven

Praktische informatie

  • Locatie Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem
  • Datum 16 november 2023 om 09:00
  • Prijs €272,25
  • Organisator Syntra AB
  • Website organisator https://www.syntra-ab.be/
  • Onderwerp tiktok