Om je beter van dienst te zijn, maakt Agentschap Innoveren & Ondernemen gebruik van cookies.
Ik begrijp het

TAXATION OF THE DIGITAL ECONOMY - ECOMMERCE AND INDIRECT TAX

E-commerce is dankzij de globalisering en digitalisering een booming business, maar is ook onderhevig aan voortdurende veranderingen en nieuwe regelgeving die een complex en uitdagend landschap hebben gecreëerd. Daarom kan je weleens het zicht verliezen op de nieuwe verplichtingen en vooral de impact die het op jouw bedrijf kan hebben.

In 2021 is het nieuwe e-commercepakket in werking getreden. Dat pakket zorgde voor een vervorming van de btw- en douanevoorschriften voor de verkoop op afstand van goederen in Europa. Daarbovenop komt de nieuwe verordening inzake fiscale transparantieregels voor digitale platforms, die nieuwe rapportageverplichtingen voor digitale platforms creëert.

Gezien de nieuwe wetgeving, aanbevelingen en veranderingen op dit gebied, rijst de vraag: bent u mee met het steeds veranderende landschap en bent u goed voorbereid op de toekomst? Samen met PwC organiseren wij een webinar met betrekking tot de indirecte fiscale aspecten van e-commerce.

Deze webinar wordt gepresenteerd door toegewijde PwC-professionals. Bovendien bieden wij u tijdens een korte Q&A-sessie de mogelijkheid om specifieke vragen te stellen.

Inschrijven

Praktische informatie

  • Locatie webinar
  • Datum 6 september 2022 om 10:00
  • Prijs €150/gratis
  • Organisator BeCommerce
  • Website organisator https://www.becommerce.be
  • Onderwerp webshop