Om je beter van dienst te zijn, maakt Agentschap Innoveren & Ondernemen gebruik van cookies.
Ik begrijp het

Adverteren op Facebook en Instagram - GEVORDERDEN (Wervik)

Deze sessie heeft dezelfde insteek als "adverteren op Facebok en Instagram - BASIS" - 16 oktober 2019, maar is bedoeld voor zij die al ervaring hebben met het adverteren op Facebook en/of Instagram.

Met zijn meer dan 7 miljoen Belgische gebruikers kan je op Facebook een groot publiek bereiken. Dagelijks verschijnen er duizenden berichten. Hierdoor wordt het steeds moeilijker om op te vallen in het nieuwsoverzicht van anderen of om een plekje te veroveren op hun tijdslijn. Heel gericht aan contentpromotie doen, specifiek naar je doelgroep en met een beperkt budget, dát kan met Facebookadvertenties.
Instagram is een zeer belangrijk sociaal netwerk. Je komt er in contact met je doelgroep en bouwt er aan een community. Je doelgroep kan zijn/haar persoonlijke beleving van je merk of handelszaak zelf in beeld brengen. Op die manier maak je van je doelgroep ambassadeurs voor je zaak!

De spreker is Bart Meese van Sociale Media Buro https://socialemediaburo.be.

Wij voorzien een drankje en ook een hapje.

Deelname is gratis, inschrijving verplicht. Mail je gegevens (naam, bedrijf en ondernemingsnummer) door naar liesbeth.hollebeke@wervik.be of een telefoontje naar 056 95 21 50.

Praktische informatie

  • Locatie Raadszaal stadhuis, Sint-Maartensplein 16, 8940 Wervik
  • Datum 12 november 2019 om 19:30
  • Prijs €0
  • Organisator Wervik
  • Website organisator https://www.wervik.be
  • Onderwerp